مجموع نظرات: ۰
دوشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۷
۰ نفر

اگر دوست دارید مهمان‌ها یا خانواده خود را با یک غذای خوشمزه هیجان‌زده کنید، می‌توانید مرغ شکم پر درست کنید. مرغ شکم پر یکی از غذاهای خاص است که به راحتی می‌توانید هم با فر هم با قابلمه بپزید.

مرغ شكم پر اناري

همشهری آنلاین: مرغ شکم پر از غذاهای خوشمزه و لذیذ ایرانی است که به روش‌های مختلفی طبخ می‌شود و در هر نقطه از ایران سبک خاصی برای پخت آن وجود دارد. مرغ شکم پر همان طور که از نامش مشخص است، با قراردادن یک سری مخلفات و سبزیجات معطر در شکم مرغ تهیه می‌شود و به همین دلیل ارزش غذایی بالایی دارد. برخلاف آنچه افراد تصور می‌کنند، طرز تهیه مرغ شکم پر کار پیچیده‌ای نیست.

مرغ شکم پر با انار

آماده‌سازی: ۲ ساعت

پخت: یک ساعت

تعداد: ۸ نفر

مواد لازم:

مرغ درشت: یک عدد

انار دانه شده: یک لیوان

آب انار: یک لیوان

رب انار: یک قاشق غذاخوری

پیاز: یک عدد

سیر: ۳ حبه

آلو بخارا: ۸ تا ۱۰ عدد

زرشک: ۲ قاشق غذاخوری

گردوی خردشده: نصف پیمانه

کره یا روغن آب کرده: نصف پیمانه

سبزی معطر خردشده (جعفری، گشنیز، برگ سیر، ترخون و مرزه):۵ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

زعفران آب کرده: به میزان لازم

طرز تهیه

۱_ داخل و بیرون مرغ را با مخلوط نمک، زعفران و فلفل آغشته کنید و یک ساعت داخل یخچال بگذارید.

۲_ پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. سپس سیر له شده را بیفزایید و با نمک، فلفل و زردچوبه مزه دار کنید.

۳_ نیمی از سبزی معطر ‌ریز شده را به تابه افزوده و کل مواد را برای ۲ دقیقه با شعله ملایم تفت دهید. نیمی از آلو بخارا، زرشک، گردوی خردشده و رب انار را با آن اضافه کنید و هم بزنید.

۴_ درون شکم مرغ را با مواد پر کنید.سپس بدوزید و ۲ پای مرغ را هم محکم ببندید.

۵_ یک قاشق غذاخوری روغن مایع درون قابلمه ای بریزید و باقی مانده مواد را کف آن کاملا پهن کنید.سپس مرغ را درون قابلمه گذاشته و آب انار را به آن بیفزایید.

۶_ نصف کره آب شده را روی مرغ بریزید. روی در قابلمه دم‌کنی گذاشته و اجازه دهید تا مرغ نیم ساعت در همین حالت دم شود. سپس مرغ را زیر و رو کنید و نصف دیگر کره را روی سمت دوم مرغ بمالید. چرخاندن مرغ را هر نیم ساعت تکرار کنید.

طرز تهیه پخت مرغ شکم پر در کوتاهترین زمان + ترفندها

نکته:

- مواد استفاده شده در داخل مرغ شکم پر نباید آبدار باشد. مرغ با روغنی که در ابتدا ریختید و کره ای که به آن اضافه می کنید، به حالت گریل و سرخ شده در می آید.

- اگر قبل از پخت کامل غذا، آب مواد تمام شد، می‌توانید نصف استکان آب از کنار قابلمه به آن بیفزایید. اما در طول مدت دم شدن مرغ، نباید آب مرغ روی اجاق‌گاز از بین برود.

- بهتر است زمان استفاده از قابلمه، از شعله‌پخش‌کن استفاده کنید. تا ته آن به‌طور کامل پوشش داده شود.

-اگر مایل نیستید مرغ شکم پر با انار ترش مزه شود، می‌توانید از رب انار شیرین استفاده کنید.

کد خبر 905471
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار روز هفتم

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha